Vrijwilligers

 

Voor iemand die een dierbare heeft verloren zijn de dagelijkse beslommeringen vaak een hele uitdaging. Misschien weet je dat uit eigen ervaring of heb je het vaker om je heen gezien. Dan weet je ook hoe een beetje praktisch hulp van grote waarde kan zijn. Zoals: een potje koken, de administratie ordenen, klussen in huis, even op de kinderen passen of de tuin aan kant maken. Je snapt het al:

Griefbusters is op zoek naar vrijwilligers waarop we kunnen rekenen. Vrijwilligers die hun handen uit de mouwen willen steken voor mensen die een dierbare hebben verloren. Zij willen niet steeds terugvallen op familie, buren en vrienden. Wil jij daarbij helpen? Laat het ons zo snel mogelijk weten.

Natuurlijk bereiden we je goed voor op het contact met onze cliënten. Daarom volg je de Griefbusters Basistraining voordat je aan de slag gaat. We vinden het namelijk heel belangrijk om je houvast te geven in het contact met onze doelgroep. Dat doen we door kennis en oefening. We kijken in de training ook vanuit jouw persoonlijk perspectief naar je werk als vrijwilliger. Zo levert je inzet voor Griefbusters ook een mooie bijdrage aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je biedt praktische ondersteuning aan de mensen die zich bij ons aanmelden. Wanneer en hoe precies stemmen we onderling af. Je hoeft dus niet op vaste dagen en tijden beschikbaar te zijn. Dat maakt je inzet makkelijker te combineren met je baan, bedrijf of andere activiteiten.

Wil je meer weten of je aanmelden als vrijwilliger en de Griefbusters Basistraining volgen?

Laat het ons weten.

Bel: 06 49 89 68 49
Mailen: infoatgriefbusters.nl

 

Dank je wel!