Wat kunnen we voor jou doen?


Het groen in de tuin houdt er geen rekening mee dat jij even geen puf en zin hebt om te maaien en te snoeien. Alles groeit vrolijk door, alsof er niets is gebeurd. Ook mail en post blijven gewoon komen. De kinderen hebben je zorg en aandacht nodig. School, clubs en verjaardagsfeestjes vullen de dag. Magen knorren en moeten gevuld. En dan springt de lamp kapot, begint de kraan te lekken en hangt de nieuwe kapstok nog steeds niet. De jassen liggen al weken op een hoop.

Hoe fijn is het dan dat je iemand kunt bellen die je even komt helpen. Met handige handen, vriendelijke aandacht, zonder verdere verplichtingen en vragende blikken met goede bedoelingen. Dat is wat stichting Griefbusters je biedt.

Nadat je je hebt aangemeld, inventariseren we samen waar je behoefte aan hebt. Als Griefbusters je kan helpen, gaan we daarna aan de slag.

Tuinieren
Tuinieren
Of je tuin nu groot of klein is, alles wat groeit en bloeit vraagt om aandacht en onderhoud. Ieder seizoen kent zijn eigen tuinklussen. Misschien was het je verloren dierbare die altijd alles bijhield. Misschien is het jouw werk en plezier, maar nu even niet. Heb je tijdelijk hulp nodig om je tuin op orde te houden? Griefbusters heeft groene handen in de aanbieding.
Potje koken
Wat eten we vandaag? Die vraag komt iedere dag weer terug. Wie zorgt er voor de boodschappen en een goede maaltijd op tafel? De combinatie verdriet en dagelijkse beslommeringen kosten bergen energie. Dan is goed eten extra belangrijk. Hoe heerlijk zou het zijn als iemand anders de tafel eens voor je dekt en je alleen maar aan hoeft te schuiven? De keukenprinsen en -prinsessen van Griefbusters helpen graag.
Administratie
Je geldzaken en administratie op orde houden, kan een hele klus zijn. Zeker als je niet gewend bent om dat te doen. Het dagelijkse leven kost nu genoeg energie. Schulden en aanmaningen zijn het laatste wat je kunt gebruiken. Griefbusters heeft vrijwilligers die je graag helpen om overzicht te krijgen en te houden in je administratie.
Oppassen
Naar school brengen en weer ophalen, op tijd zijn voor muziekles of sporttraining en dan nog even naar een verjaardagsfeestje. Natuurlijk met een leuk cadeautje voor de jarige Job. Omdat jij maar op één plaats tegelijk kunt zijn, heeft Griefbusters vrijwilligers die je kinderen opvangen als jou dat even niet lukt.
Klussen
Misschien was je overleden dierbare superhandig en was er nooit wat kapot. Nu valt er van alles uit elkaar en weet je even niet wat te doen. Bij Griefbusters hebben we handige handen beschikbaar die graag even komen helpen met kleine klussen.

Dus, wie bel je dan? Griefbusters!

Bel: 06 49 89 68 49
Mailen mag ook: infoatgriefbusters.nl

Griefbusters is er voor mensen uit de gemeente Meierijstad e.o.

Laat ons weten wat je nodig hebt.